Ποιοι είμαστε

Η εταιρία “HELITAL” ΚΗΡΥΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ιδρύθηκε το 2004, ασχολείται κατά κύριο λόγο με την εισαγωγή και την διανομή στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά συσσωρευτών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών, στον τομέα της εναλλακτικής και εφεδρικής ενέργειας. Η πορεία της εταιρίας μας είναι σταθερά θετική παρουσιάζοντας συνεχώς αυξητικές τάσεις ανάπτυξης. Σ’ αυτό έχουν συντελέσει πολλοί παράγοντες.
 

Το 1985 δημιουργήσαμε ένα από τα πρώτα «ΚΕΝΤΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ» στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας καθώς και ένα μεγάλο κομμάτι της βιομηχανικής ζώνης της Βοιωτίας. Έχοντας διανύσει 20 χρόνια στον χώρο της μπαταρίας, δημιουργήθηκε η εταιρία “HELITAL”.

Αυτό έγινε για να μπορούμε πλέον εμείς οι ίδιοι να ελέγχουμε και να επιλέγουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων που καλούμαστε  να προμηθεύσουμε στο ήδη αυξανόμενο πελατολόγιό μας σε όλη την Ελλάδα.

Οι ανάγκες στην αγορά μεγάλες και ο ανταγωνισμός ακόμα μεγαλύτερος. Με γνώμονα τις ανάγκες αυτές και σεβασμό στον ανταγωνισμό, μια επίλεκτη ομάδα της
“HELITAL” ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνα και την εξέλιξη στον τομέα της εναλλακτικής και εφεδρικής ενέργειας.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα τους, υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν εγγύηση πιστοποίησης ποιότητας.

Που απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε σε όλη την Ελληνική αγορά. Κυρίως όμως σε εκείνους που σεβόμενοι όπως και εμείς τόσο τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, όσο και το κύρος που έχει η εταιρία που εκπροσωπούν, θέλουν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην αναλογικά συνετή τιμή.

Λόγοι για να επιλέξετε την εταιρία “HELITAL”

1.    Άριστη ποιότητα
2.    Ανταγωνιστικές τιμές
3.    Μεγάλη γκάμα προϊόντων
4.    Άμεση εξυπηρέτηση
5.    Άρτια τεχνική υποστήριξη

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα αλλά και την σωστή επιλογή του τύπου μπαταρίας, για τις ανάγκες σας.

 

"Yours Helital Team"